fbpx

Tučepi

Tučepi su poznato turističko naselje u srednjoj Dalmaciji, smješteno na Makarskoj rivijeri i podno planine Biokovo. Sa svojim zlatnim plažama, zelenim borovima, ljepotom vinograda i maslinika, biokovskim kamenom i azurnim morem, Tučepi su mjesto od kojeg zastaje dah i nitko ga ne nadmašuje.

Svojim jedinstvenim položajem Tučepi nude brojne mogućnosti za odmor te su postali omiljeno turističko odredište diljem Hrvatske i Europe. Smješteni samo 80 kilometara od Zračne luke Split i lako dostupni cestama, trajektima i lukama, Tučepi su lako povezani sa svim EU centrima.

Tučepi svojim gostima nude bogate kulinarske užitke u svojim hotelima, restoranima i vinskim podrumima. Zainteresiranima za aktivni odmor na raspolaganju je sva oprema potrebna za razne vodene sportove, kao i pristup ostalim sportskim sadržajima.

Tučepi su drevno naselje s četiri tisućljeća dugom prošlošću. Zahvaljujući svojim posebnostima, spoju najkristalnijeg mora i najviše planine na Mediteranu, Tučepi su postali vodeće odredište za putnike željne mira i opuštajuće bezbrižnosti u neometanom prirodnom okruženju.