fbpx

Naš Smještaj

Uživajte u svom boravku u našem zadivljujućem smještaju koji se nalazi na jadranskoj obali.

Naš Smještaj

Uživajte u svom boravku u našem zadivljujućem smještaju koji se nalazi na jadranskoj obali.

SOBE I APARTMANI

Classic Soba

Nalaze se na sjevernoj strani hotela, te su opremljene bračnim krevetom i prozorom.Svaka soba sadrži TV ravnog ekrana sa satelitskim programima, klima uređajem, sef, mini bar... Također obuhvaća vlastitu kupaonicu s tušem i sušilom za kosu.

Classic Soba s Balkonom

Nalaze se na bočnim stranama hotela, te su opremljene balkonom s pogledom na more i planinu Biokovo. Pojedine sobe uz bračni krevet ili dva razdvojena kreveta imaju i fotelju. Svaka soba sadrži TV ravnog ekrana sa satelitskim programima, klima uređajem, sef, mini bar.. Također imaju vlastitu kupaonicu s tušem i sušilo za kosu.

Classic Soba s Terasom

Nalaze se u prizemlju hotela te imaju terasu. Pojedine sobe uz bračni krevet ili dva razdvojena kreveta imaju i treći krevet. Idealne su za obitelji s manjom djecom i jednostavnog su prilaza bez stepeništa. Svaka soba sadrži TV ravnog ekrana sa satelitskim programima, klima uređajem, sef, mini bar... Također imaju vlastitu kupaonicu s tušem i sušilo za kosu.

Comfort Soba

Nalaze se na južnim stranama hotela, te su opremljene balkonom s odličnim pogledom na jadransko more. Comfort sobe opremljene su bračnim krevetom i trečim krevetom (ili kaučom).. Svaka soba sadrži TV ravnog ekrana sa satelitskim programima, klima uređajem, sef, mini bar.. Također imaju vlastitu kupaonicu s tušem i sušilo za kosu.

Superior Soba

Su veće i nalaze se na južnim stranama hotela, te su opremljene velikim balkonom s odličnim pogledom na jadransko more. Superior soba opremljene su bračnim krevetom i trečim krevetom (ili kaučom). Svaka soba sadrži TV ravnog ekrana sa satelitskim programima, klima uređajem, sef, mini bar.. Također imaju vlastitu kupaonicu s tušem i sušilo za kosu.

Superior Suite

Nalazi se na južoj strani hotela,te su opremljene velikim balkonom s odličnim pogledom na jadransko more ili terasom... Superior Suite opremljena je bračnim krevetom i trećim krevetom te sjedećim dijelom koji može biti i pomoćni ležaj dostatan za dvoje djece do 12 godina ili jednu odraslu osobu. Hotel Villa Vinka ima 2 sobe takvoga tipa (1 s balkonom, 1 s terasom), i svaka ima drugačiji dizajn. Suite uključuje klima-uređaj , TV ravnog ekrana sa satelitskim programima, mini kuhinju s frižierom, sef. Također imaju vlastitu kupaonicu s tušem i sušilo za kosu.

Obiteljski Apartman

Prostran i udoban hotelski apartman sadrži spavaću sobu i dnevni boravak te je idealan za obitelj s djecom. U spavaćoj sobi se nalazi jedan bračni krevet i dodatni ležaj (kauč), dok se u dnevnom boravku bračni krevet. Ovaj prostrani apartman veličine 50m2, nalazi se u prizemlju i kompletno je renoviran. Apartman uključuje klima-uređaj, mini kuhinju s frižierom, prostor za sjedenje, TV-a ravnog ekrana sa satelitskim programima, sef ... Također obuhvaća vlastitu kupaonicu s tušem, i sušilo za kosu.

Lux Apartman

Sastoji o jedne sobe s bračnim krevetom, jedne sobe s jednom krevetom te dnevim prostrom s sjedećim dijelom koji može biti i pomoćni ležaj dostatan za dvoje djece do 12 godina ili jednu odraslu osobu. Tu je velika kompletno opremljen kuhinja... Najprostraniji apartman u hotelu veličine 60m2, nalazi se na 3 katu ,s dva balkona s odličnim pogledom na jadransko more i otoke... Apartman uključuje klima-uređaj, TV-a ravnog ekrana sa satelitskim programima, sef Također obuhvaća vlastitu kupaonicu s tušem, i sušilom za kosu.

Etno kuća Čovići

Odmor u prirodi, rezerviraj svoj smještaj u selu čovići udaljenom 1km od plaže te 5 min autom.Uživajte u netaknutoj prirodi te se odmorite od buke i galame na ulicama. Za rezerevaciju kontaktirajte nas:

Aqua Residence

4/5
AQUA RESIDENCE **** naša nova vila, izgrađena 2019. godine, udaljena je 50 metara od Ville Vinka i kategorizirana je s četiri zvjezdice.

Isplanirajte nezaboravno iskustvo u Hotelu Vinka već danas!

Možemo vam pomoći da svoj boravak i iskustvo uklopite u vaš dodijeljeni budžet.

Rezerviraj Odmah uz najbolju cijenu